Radu Constantea promite transferuri în iarnă: "Vom încerca să îmbunătățim lotul"

Radu Constantea promite transferuri în iarnă: "Vom încerca să îmbunătățim lotul"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Președintele Universității Cluj a dezvăluit strategia pe care o va avea clubul în perioada de mercato.

Pe locul 13 după 18 etape din Superligă, clubul clujean plănuiește să se întărească pentru a doua parte a sezonului. Radu Constantea a anunțat că toți cei implicați la club pregătesc perioada de mercato, însă antrenorul va fi cel care va lua deciziile finale.

"Eugen Neagoe împreună cu managerul sportiv și toți cei care suntem implicați azi în activitatea clubului, vom analiza la finalul celor 4 meciuri pe care le mai avem de disputat și vom încerca să îmbunătățim lotul, așa cum am făcut-o și în septembrie, când am adus 4 jucători.

Poate în vară am fost prea precauți din perspectiva bugetului și perioada de transferuri nu a fost foarte reușită. Se face o analiză permanentă și e nevoie să completăm lotul în iarnă. Decizia finală o va avea Eugen Neagoe.

În funcție de cele 4 meciuri se va lua o decizie, în funcție de evoluțiile jucătorilor. Noi încercăm să oferim suportul necesar pentru a întări echipa și pentru a ne atinge obiectivul", a explicat președintele Universității Cluj la ZIUA Live.

Comenteaza