Raliul Clujului 2021. Cum arată clasamentul după prima zi de cursă

Raliul Clujului 2021. Cum arată clasamentul după prima zi de cursă
| Foto: Raliul Clujului

Piloții s-au întrecut sâmbătă pe “Făget”, iar astăzi se vor duela în probele de pe “Tarnița” și “Dângău”.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului . Pilotul sibian, secondat de Bogdan Iancu, pe o Skoda Fabia Rally2, are aproape 2 secunde în fața echipajului Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2) la finalul primelor două probe speciale ale raliului și aproape 5 secunde în fața echipajului Bogdan Marișca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5).

Marișca a fost cel care a câștigat prima trecere pe “Făget”, însă pe cea de-a doua trecere a pierdut nu mai puțin de 5,6 secunde și le-a permis rivalilor săi, Barbu și Gîrtofan, să-i ia fața. Lupta celor trei se anunță extrem de interesantă și în cea de-a doua zi de concurs. Duminică piloții vor avea câte două treceri pe “Tarnița” și “Dângău”.

La două roți motrice, Norbert Maior pare a nu avea rival. Cu Andreea Gogonețu în dreapta sa, pe un Citroen DS3 R3T Max, tânărul pilot clujean a pus deja 20 de secunde între el și Mihai Sîncrăianu, secondat de Alina Pop, pe un Peugeot 208.

A fost spectacol și în întrecerea mașinilor istorice, unde Dorin Alexandrescu (VW Golf 1) luptă pentru victorie la Raliul Clujului cu Levente Kovacs (Ford Escort). Distanța dintre cei doi este de doar 3,6 secunde.

Și la Rally 2 lupta pentru podium rămâne deschisă după prima zi, cu Alexandru Bogdan, Emanuel Resiga și Florin Petrișor favoriți. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza