Foto Rangelo Janga, prezentat oficial în Israel. Atacantul s-a antrenat deja cu noii să colegi

Rangelo Janga, prezentat oficial în Israel. Atacantul s-a antrenat deja cu noii să colegi
| Foto: instagram Bnei Sakhnin
Rangelo Janga Israel
Rangelo Janga Israel
Rangelo Janga Israel

După doar un an petrecut alături de CFR Cluj, jucătorul în vârstă de 31 de ani s-a despărțit de "feroviari".

Cu 11 goluri marcate în stagiunea precedentă, Rangelo Janga a fost golgheterul formației din Gruia. Cu toate acestea, atacantul nu a făcut parte din planurile lui Andrea Mandorlini și a fost lăsat să plece de către conducerea clubului clujean.

După ce a ratat un transfer în Iran, fotbalistul care evoluează pentru naționala statului Curacao a ajuns în cele din urmă în prima ligă din Israel, la Bnei Sakhnin.

"Suntem încântați să îl prezentăm pe atacantul Rangelo Janga. Atacantul a semnat pentru un sezon, cu opțiune pentru încă unul. Jucătorul vine din prima ligă din România, de la CFR Cluj. Îi urăm succes!", a transmis clubul din Ligat ha'Al.

Fostul atacant al CFR-ului s-a antrenat deja alături de noii săi colegi, Israel fiind cea de-a opta țară în care evoluează Rangelo Janga. Crescut în Țările de Jos de Willem II, fotbalistul a mai evoluat în țara natală pentru Excelsior, Dordrecht și NEC Neijmegen, dar și în Cipru la Omonia Arradippou și Apollon Limassol, în Slovacia la Trencin, în Belgia la Gent, în Kazahstan la Astana și în Elveția la Lugano.

Comenteaza