Rapid e la retrogradare, dar vrea în finala cupei. "Cu CFR ne pregătim pentru penalty-uri!"

Rapid e la retrogradare, dar vrea în finala cupei.
Marian Rada vrea să sfideze problemele de la Rapid și să ducă echipa până în finala Cupei României. Giuleștenii joacă joi, în Grant, cu CFR 1907 Cluj.

Rapid a strâns doar 9 puncte în Liga I după 12 etape, joacă sub spectrul retrogradării, iar veteranii echipei au mai multe restanțe salariale. Chiar și așa, Marian Rada, speră ca elevii săi să dribleze problemele de la club, iar Cupa României să aibă o finalistă surpriză.

Până atunci, Rapid are o misiune extrem de dificilă, joi, cu CFR 1907 Cluj, în "optimile" competiției. Cu lotul decimat și degringolada la ei acasă, giuleștenii nu se tem de echipa lui Miriuță și se pregătesc inclusiv pentru loviturile de pedeapsă, surprinde Rada.

"Avem mulţi accidentaţi, dar sper ca până la ora meciului să găsesc o formulă de echipă care să ne ducă spre victorie. Vreau să ajungem în finală. Ne vom pregăti şi pentru penalty-uri. Am primit o adresă prin care să semnalăm greşelile de arbitraj. Au fost multe erori împotriva noastră care ne-au măcinat. Dar poate că şi noi facem din ţânţar armăsar pe tema arbitrajului.

Vrem să obținem cât mai multe puncte până la finalul turului, iar apoi să aducem trei, patru jucători de valoare. Cu fotbaliști tineri sau aspiranţi la cariera de fotbalist nu poţi face treabă. Jucătorii noi sunt aproape la zi cu salariile, dar cei vechi au opt, nouă salarii restante. Neavând bani, nu poţi aduce jucători de valoare. Sper ca din iarnă să trecem la profesionalism. În acest moment este greu să ne salvăm de la retrogradare", a declarat antrenorul Rapidului, la Look TV.

Meciul dintre Rapid București și CFR 1907 Cluj e joi, de la ora 20:30, pe Stadionul "Valentin Stănescu". Partida va fi transmisă de Sport.ro și în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza