Rapidul a câştigat lupta pentru Deac

Rapidul a câştigat lupta pentru Deac
După câteva zile în care a negociat atât cu CFR Cluj, cât şi cu Rapid, Ciprian Deac a ales să semneze cu echipa din “Giuleşti”. Mijlocaşul va avea ocazia să lucreze cu Răzvan Lucescu, cel care va reveni la Rapid după meciul naţionalei cu Bosnia-Herţegovina.

Pus pe "lista neagră" de nemţii de la Schalke 04, Ciprian Deac a fost nevoit să îşi caute echipă. Ofertele din România au apărut imediat, CFR Cluj, Rapid şi Steaua fiind formaţiile interesate să îl achiziţioneze pe mijlocaşul naţionalei. "Îmi doresc să ajung la o echipă la care să joc", a spus în mai multe rânduri mijlocaşul, care a bifat doar cinci prezenţe în sezonul trecut pentru Schalke 04. Fostul său club şi Rapid au rămas în cursa pentru semnătura mijlocaşului, iar ieri giuleştenii au reuşit să câştige bătălia cu echipa din Gruia. "Încă nu a semnat contractul, dar cu siguranţă va merge la Rapid", spun sursele ZIUA de CLUJ. Astfel, Deac va fi împrumutat de la Schalke pentru o perioadă de un an.

Jucătorul a primit o ofertă concretă şi de la echipa clujeană, însă aceasta nu a fost peste cea pe care i-au pus-o pe masă oficialii rapidişti, din punct de vedere financiar. Mai mult, chiar dacă a urmărit din tribună mai multe meciuri ale foştilor săi colegi, mijlocaşul nu poate uita că nu s-a despărţit de formaţia din Gruia în cele mai bune condiţii. În plus, perspectiva de a lucra cu Răzvan Lucescu, care se va întoarce la Rapid în această vară a fost una de nerefuzat. Selecţionerul i-a acordat încredere, în ciuda faptului că nu juca la echipa de club şi l-a titularizat în majoritatea partidelor pe care le-a condus ca antrenor al primei reprezentative.

 

 

Comenteaza