Rareș Takacs a plecat de la “U” Cluj

Rareș Takacs a plecat de la “U” Cluj

Harghitenii de la FK Csikszereda au perfectat un nou transfer pentru următoarea ediție a Ligii 2, Rareș Takacs (28 de ani), mijlocaș care se desparte de Universitatea Cluj.

Liber de contract după ce n-a mai fost dorit de Adrian Falub la ”U” Cluj, Takacs a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă unul, cu FK Csikszereda, conform Liga 2. Jucătorul originar din Turda va continua, astfel, să joace la nivelul Ligii 2, unde a mai evoluat pentru Arieșul Turda și Olmpia Satu Mare.

”Takacs Rareș, 28 de ani, născut în Turda, a semnat cu noi un contract de 1 + 1 an. Fundașul dreapta, cu rădăcini ungare, poate fi folosit și la mijlocul terenului. Cel mai recent, a evoluat la echipa Universității din Cluj-Napoca, iar în timpul carierei sale a jucat la Turda, Ștefănești, Reșița și Olimpia din Satu Mare”, a menționat clubul din Miercurea Ciuc.

În acest sezon de Liga 2 suspendat și ”înghețat” după 24 de etape din cauza pandemiei de coronavirus, Takacs a fost utilizat la ”U” Cluj în 16 meciuri, 14 ca titular și în șapte dintre ele fiind înlocuit, fără să înscrie. În ediția trecută a eșalonului secund a evoluat pentru clujeni în doar șapte jocuri și a înscris un gol.

Takacs a semnat contractul cu Csikszereda în prezența managerului sportiv al echipei din Miercurea Ciuc, Eugen Pîrvulescu. FK Csikszereda vrea jucători din play-out-ul Ligii 1, din Liga 2 și din Ungaria. FK Csikszereda are planuri mari pentru perioada de transferuri. Valentin Suciu vrea să aducă jucători din Liga 1 și din Ungaria. ”Devin liberi de contract și purtăm negocieri”.

Comenteaza