Răspunsul CFR-ului, după ce oficialii de la FCSB au acuzat arbitrajul din derby: “E penibil să spui așa ceva”

Răspunsul CFR-ului, după ce oficialii de la FCSB au acuzat arbitrajul din derby: “E penibil să spui așa ceva”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus în duelul cu vicecampioana, scor 1-0, după o partidă în care roș-albaștrii au acuzat maniera în care Istvan Kovacs a condus jocul.

Primul derby al sezonului a generat și primele controverse în Liga 1. Duelul din Gruia, dintre CFR Cluj și FCSB a fost unul dominat clar de “feroviari”, care au și câștigat, însă la finalul jocului, oficialii formației din capital au acuzat arbitrajul. Cel mai vocal a fost Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei. Răspunsul din tabăra clujeană a venit chiar din partea omologului său, Bogdan Mara.

“E destul de ilar Meme Stoica...Dar pe cine să mai credem, pe Gigi Becali care a spus că arbitrajul a fost bun, sau a lui Meme? Nu poţi să zici că e viciere de rezultat când nu ai tras niciun şut pe poartă! E penibil să spui aşa ceva! Dacă dominau, aveau 5 ocazii, erau greşeli mari de arbitraj, da, dar aşa e penibil, ca şi scandalul cu Botoşaniul, mi se pare praf în ochi! Te faci că te cerţi când pe Miron îl mai laşi să joace 4 etape, după aia îl ei, sunt lucruri ciudate”, a spus Mara la Digisport.

Comenteaza