Răsturnare de situație. Ovidiu Hoban nu se mai gândește la retragere: “O să am o discuție cu Mister și vedem apoi ce voi face”

Răsturnare de situație. Ovidiu Hoban nu se mai gândește la retragere: “O să am o discuție cu Mister și vedem apoi ce voi face”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul în vârstă de 39 de ani a purtat banderola de căpitan și a fost integralist în meciul “feroviarilor” contra FCSB-ului.

Deși nu mai evoluase într-un meci oficial pentru campioni din luna august, Ovidiu Hoban a jucat toate minutele la Buzău, contra vicecampioanei. După ce în pauza de iarnă a anunțat că se va retrage la finalul stagiunii, fostul internațional pare să își fi schimbat decizia și și-ar dori să își continue cariera de fotbalist.

“Un sentiment plăcut de a juca din nou. Din păcate am pierdut și nu mă satisface acest lucru. (Meciul de rămas bun?) Poate e de rămas bun. Încă nu știu dacă este de rămas bun. Încă nu știu. Deocamdată sunt prea supărat să mă gândesc la acest lucru pentru că am pierdut.

O să am o discuție cu conducerea, cu Mister și vedem apoi ce voi face. Din punctul meu de vedere, m-am bucurat că am jucat. Îmi pare rău că am pierdut, poate puțin nemeritat. Dar ăsta este fotbalul. Ei au marcat, noi mai puțin și asta este.

Oricine își dorește să joace. Oricum, mă bucur că, cât de cât, am adus și eu aport la acest titlu. Mă bucur că suntem din nou campioni și ăsta este cel mai important lucru”, a spus Hoban potrivit Digisport.

Comenteaza