News alert Ratarea play-off-ului a lăsat urme la “U” Cluj. Radu Constantea a renunțat oficial la poziția de președinte

Ratarea play-off-ului a lăsat urme la “U” Cluj. Radu Constantea a renunțat oficial la poziția de președinte

După ce “studenții” au ratat accederea în prima ligă, președintele clubului a decis să renunțe la funcția pe care o ocupa din 2016.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Încă un sezon în care obiectivul principal al Universității Cluj nu a fost îndeplinit, al treilea consecutiv, a lăsat urme. Președintele clubului, Radu Constantea, a decis să renunțe la funcția pe care o ocupa încă din 2016 și și-a asumat neîndplinirea obiectivului “Șepcilor roșii”.

“Din poziția de președinte, îmi asum întreaga responsabilitate pentru neîndeplinirea obiectivului de a promova în Liga 1, acolo unde este locul Universității Cluj. Acest obiectiv rămâne valid și în viitor, având în vedere că FC Universitatea Cluj este în acest moment stabilă financiar, are un lot de jucători puternic și unit, un staff profesionist și o academie care crește jucători de mare talent, de care clubul trebuie să aibă grijă în continuare”, a declarat Constantea potrivit unui comunicat al clubului clujean.

În același comunicat al Universității Cluj se vorbește despre poziția favorabilă din punct de vedere financiar pe care o are clubul. În ultimii cinci ani, doar 38% din bugetul clubului a provenit din fonduri publice, un procent mult sub cel al contracandidatelor la promovare.

Consiliul Director al formației clujene ca convoca în perioada următoare Adunarea Generală a Asociaților FC Universitatea Cluj, care va stabili viitorul clubului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza