Raul vine la Cluj! Steaua - Schalke 04 se joacă în Gruia

Raul vine la Cluj! Steaua - Schalke 04 se joacă în Gruia
Pentru că iarba de pe Naţional Arena nu are cum să crească în doar o săptămână, UEFA a dat ordin Stelei: “Jucaţi la Cluj, pe «Dr. Constantin Rădulescu»”. Astfel, Schalke 04, formaţia la care e legitimat legendarul atacant spaniol Raul Gonzales, va poposi joi în inima Ardealului, pentru partida cu Steaua. Meciul se va juca de la ora 22:05, în direct la Pro TV.


UEFA a trimis Steaua la Cluj, din cauza gazonului dezastruos de pe Naţional Arena. Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" va fi din nou casă pentru Steaua în Europa League, de această dată în grupe şi împotriva celui mai dificil adversar din această fază a competiţiei: Schalke 04 Gelsenkirchen. Astfel, în Ardeal vor veni Raul Gonzales, Ciprian Marica, Klaas-Jan Huntelaar, Christoph Metzelder şi celelalte vedete ale formaţiei antrenate de Ralf Rangnick. "O primim şi pe Steaua, şi pe Rapid aici. Steaua şi-a luat măsuri de siguranţă şi a pus ca variantă de rezervă Clujul", a spus Iuliu Mureşan ieri, într-o intervenţie la Sport.ro.

Bucureştenii au jucat pe "Dr. Constantin Rădulescu" şi manşa tur a play-off-ului din Europa League, contra ŢSKA Sofia, pe care au câştigat-o cu 2-0. La acel meci au asistat peste 20.000 de fani ai bucureştenilor, majoritatea veniţi din judeţele învecinate Clujului. Partida dintre Steaua şi Schalke 04 se va juca joi, de la ora 22:05.

 

 

Comenteaza