Răzvan Burleanu despre rezultatele CFR-ului și FCSB-ului: “Ar fi un sezon negru pentru Liga I dacă nu am avea echipă în grupele Europa League”

Răzvan Burleanu despre rezultatele CFR-ului și FCSB-ului: “Ar fi un sezon negru pentru Liga I dacă nu am avea echipă în grupele Europa League”
Răzvan Burleanu | Foto: fanatik.ro

Președintele FRF speră ca cele două echipe românesti să întoarcă rezultatele din meciul tur și să se califice în grupe.

Săptămâna trecută fotbalul românesc a suferit un șoc, după ce singurele echipe râmase în cupele europene au fost învinse de adversari mai slabi cotați. FCSB a pierdut în Austria, cu Rapid Viena, în timp ce campioana CFR a cedat în fața luxemburghezilor de la Dudelange. Ambele echipe speră să reușească victoria pe teren propriu și, implicit, calficarea în gruepele Europa League.

Răzvan Burleanu este încă optimist în privința șanselor de calificare ale campioanei și vice-campioanei. “A fost o noapte neagră în ceea ce priveşte rezultatele din Luxemburg şi Austria. Dar eu sunt ultimul care speră, adică până atunci când nici jucătorii nu vor mai crede în şansa lor. Dar atât timp cât jucătorii speră, voi spera şi eu că FCSB şi CFR vor putea întoarce rezultatele din prima manşă. Ar fi un sezon negru pentru Liga I din România dacă nu am avea echipă în grupele Europa League. Eu am văzut Rapid Viena şi Dudelange şi consider că au fost adversari accesibili pentru echipele noastre

La nivel de naţională ştim că Luxemburg nu mai e ce a fost, dar nu ne aşteptam ca şi la nivel de club să fie această schimbare. Contează în acelaşi timp şi cum tratezi meciul. Dacă vrei să te califici în grupele cupelor europene, asemenea meciuri trebuie să le câştigi”, a declarat președintele FRF, conform Telekom Sport.

CFR Cluj și FCSB se duelează cu Dudelange și Rapid Viena pentru un loc în grupele Europa League. Partidele vor avea loc joi, 30 august. 

Comenteaza