Reacția antrenorului campioanei, după discursul lui Deac: “Nici mie nu mi-a plăcut aşa, cred că fizic n-a fost foarte bine”

Reacția antrenorului campioanei, după discursul lui Deac: “Nici mie nu mi-a plăcut aşa, cred că fizic n-a fost foarte bine”

Dan Petrescu a evitat să își laude jucătorul, deși a admis că a fost decisiv în stabilirea rezultatului final între CFR Cluj și ȚSKA Sofia.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Deși a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în victoria “feroviarilor” în Bulgaria, Ciprian Deac a avut un discurs autocritic la finalul jocului de la Sofia. Mijlocașul a vorbit despre forma slabă din ultimele luni.

Despre declarațiile fotbalistului a discutat și Dan Petrescu, care a evitat să îl laude pe Deac, însă a susținut că apreciază execuțiile fotbalistului.

“Nici mie nu mi-a plăcut aşa, să zici că a fost el cel mai bun de pe teren. El poate mai mult. Cred că fizic n-a fost foarte bine.

Dar are execuţii. Execuţii care de trei ani de când îl ştiu a făcut să fie cel mai bun jucător al lui CFR. Şi tot execuţiile lui ne-au adus această victorie”, a spus Dan Petrescu pentru Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza