Reacția bulgarilor după victoria CFR-ului cu ȚSKA: “Clujul ne-a păcălit. Am fost echipa mai bună”

Reacția bulgarilor după victoria CFR-ului cu ȚSKA: “Clujul ne-a păcălit. Am fost echipa mai bună”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul Georgi Yomov susține că formația din capitala Bulgariei a avut ghinion în meciul pierdut împotriva elevilor lui Dan Petrescu, scor 2-0.

ȚSKA Sofia a dominat clar prima repriză a jocului din Europa League împotriva campioanei României, însă situația s-a schimbat după pauză. CFR Cluj a părut altă echipă la revenirea de la cabine și a reușit să se impună în stilul caracteristic, profitând la maximum la fazele fixe.

Fotbalistul celor de la ȚSKA, Georgi Yomov s-a declarat surprins la finalul partidei că formația sa a fost învinsă de trupa din Gruia.

“Clujul ne-a păcălit. Am avut ghinion. Am fost echipa mai bună pe teren, în prima repriză am controlat complet jocul și am avut ocazii, dar am avut ghinion. Judecând după prima repriză, pot spune că am jucat destul de bine.

Vreau să mulțumesc publicului uimitor. Am primit un gol ușor, despre al doilea nu vreau să comentez, dar a fost un penalty foarte ușor acordat. Mai sunt multe meciuri până la final și avem mari șanse să ne calificăm. Ne jucăm șansa, ne urmărim obiectivul.

Există un aspect pozitiv și acela este că ȚSKA joacă în grupele Europa League. Vom face tot posibilul pentru a aduna numărul maxim de puncte până la finalul grupei. Suntem pregătiți”, a spus mijlocașul Georgi Yomov, potrivit GSP.

Comenteaza