Video Reacţia CFR-ului după ce pe stadionul din Gruia s-a strigat ”CAMPIONII, CAMPIONII” la finalul meciului pierdut în faţa FCSB-ului

Reacţia CFR-ului după ce pe stadionul din Gruia s-a strigat ”CAMPIONII, CAMPIONII” la finalul meciului pierdut în faţa FCSB-ului
| Foto: FCSB Facebook

FCSB este de neoprit. CFR Cluj a primit vizita roș-albaștrilor în Gruia, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, în runda #4 din play-off-ul Superligii României, partidă pierdută cu scor 0-1.


sursa: GSP - Facebook

FCSB a obținut toate cele trei puncte, câştigând partida din Gruia în faţa CFR-ului. Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 16 de către Florinel Coman, care a executat superb o lovitură liberă și a marcat fără emoții în poarta lui Răzvan Sava.

Au urmat scene incredibile în tribunele arenei din Gruia imediat după fluierul de final. În peluză, sub 1.000 de fani au venit pentru a încuraja FCSB, însă suporteri ai oaspeţilor au fost foarte mulţi şi în tribunele arenei, iar aceştia au început să strige ”campionii, campionii”. Ștefan Gadola, acționar minoritar la trupa din Gruia, a reacționat.

”Mereu când joacă FCSB la Cluj vin din Sălaj, Mureş, Alba, mereu e aşa. Au mulţi suporteri şi mereu a fost aşa, e ceva obişnuit. Noi mereu încercăm să echilibrăm balanţa, dar nu este uşor”, a spus oficialul, potrivit OrangeSport.

Comenteaza