Reacția CFR-ului, la anunțul retragerii luI George Țucudean: “Nu se pune problema, nu știm de unde a apărut acest zvon”

Reacția CFR-ului, la anunțul retragerii luI George Țucudean: “Nu se pune problema, nu știm de unde a apărut acest zvon”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Bogdan Mara susține că atacantul nu a vorbit cu nimeni din club despre o posibilă retragere și că echipa așteaptă de la el să facă un meci mare la Praga.

Problemele cardiace cu care se confruntă au stopat ascensiunea atacantului, care a fost golgheterul Ligii 1 în ultimele două sezoane. În ciuda faptului că încearcă să revină la formă maximă, au apărut informații conform cărora vârful CFR-ului se gândește la o retragere din fotbal.

Bogdan Mara a dezmințit informațiile potrivit cărora Țucudean urmează să se retragă. “Nu există niciun anunț din partea lui George Țucudean sau din partea conducerii. El e acum la antrenament, e în lotul pentru meciul de la Praga. Nu se pune problema să se retragă și nu știm de unde a apărut acest zvon.

El și-a intrat în tirmul normal, a evoluat pentur echipă și e un jucător important. Sperăm să facă o minune și să ne ajute să marcăm la Praga și să ne calificăm. Nici vorbă să ne anunțe, suntem încrezători că putem face o minue la Praga, exact cum am făcut cu Celtic”, a spus oficialul campioanei.

Colegul lui Țucudean, Andrei Burcă a vorbit și el despre atacant. "Nu știu nimic despre George, am fost cu el la refacere, dar nu a pomenit nimic de așa ceva. Are niște probleme, nu este încă complet refăcut, dar sunt convins că e cel mai bun atacant român. Problema pe care o are el nu e ca o fractură, e mai complicat. Sunt convins că atât timp cât crede că poate juca o va face, are totuși doar o viață și trebuie să se bucure de ea", a declarat fundașul. 

Comenteaza