Reacția lui Dan Petrescu după eliminarea din Liga Campionilor: "Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat"

Reacția lui Dan Petrescu după eliminarea din Liga Campionilor: "Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat"
| Foto: ZIUA de Cluj

CFR Cluj a pierdut după executarea loviturilor de departajare, contra armenilor de la Pyunik Erevan, în primul tur al celei mai importante competiții continentale.

Campioana României a suferit un nou eșec istoric în cupele europene. Chiar dacă la finalul a 120 de minute cele două echipe s-au aflat la egalitate, armenii s-au impus la penalty-uri, spre nemulțumirea lui Dan Petrescu, care s-a declarat dezamăgit după partidă.

"Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat și un penalty. Sunt foarte supărat și trist, e greu să-mi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR această eliminare.

La penalty-uri n-am câștigat niciodată în carieră, parcă sunt blestemat. De dimineață a mers rău, doi jucători s-au accidentat, Kolinger și Mistrati, urmau să fie titulari amândoi.

Nu mă mai gândeam că pot egala la 2-1, mai ales după ce au ratat penalty. S-a dovedit că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă eliminare din cupele europene pentru mine, n-am mai avut asemenea dezamăgire. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea e foarte supărată.

Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut. Am fost și mult pe drumuri. Cred că jucătorii au greșit puțin că s-au retras. Ce să mai spunem de Bălgrădean? Suntem foarte supărați. E clar că sunt foarte trist, sunt convins că și jucătorii, și conducerea, și fanii sunt la fel", a declarat Petrescu la Digisport.

Comenteaza