Hagi, după ce Dan Petrescu a transmis că va pleca din fotbalul românesc: "Fiecare cu momentele lui"

Hagi, după ce Dan Petrescu a transmis că va pleca din fotbalul românesc: "Fiecare cu momentele lui"
| Foto: DigiSport

După ce Cristi Balaj a anunțat că antrenorul CFR-ului vrea să plece din țară, Dan Petrescu a confirmat zvonurile. Tehnicianul din Gruia se gândește la plecarea din România. Ce reacţie a avut Hagi. 

"Regele" a lăsat de înțeles că, mai degrabă, decizia lui Petrescu ar fi fost luată la nervi, iar apoi l-a lăudat pe fostul său coleg din naționala României. 

"Sunt declarații pe care oricare dintre noi putem să le facem într-un moment sau altul. Dan e un campion, un fost coleg din generația care în sânge și în mentalitate are să fie cel mai bun.

A demonstrat-o atât ca jucător cât și ca antrenor. Vorbim de un antrenor mare, un jucător care a făcut multe pentru România și care are tot respectul meu.

Nu știu, întrebați-l pe el. Eu nu pot să mă duc și nici nu-mi place să mă duc în lucruri personale. Când vorbim de lucruri personale trebuie să întrebăm persoana.

Cel mai bine persoana trebuie să spună. Fiecare cu gândurile lui și cu momentele lui", a spus Hagi, conform Fanatik

În acest moment CFR Cluj se află pe locul 3 în clasamentul Superligii cu 39 de puncte, în urma FCSB-ului, care are 43 de puncte şi  în urma liderului Farul Constanţa, care are 46 de puncte. 

Comenteaza