Reacția lui Lincar după sosirea lui Chipciu: "Cred foarte mult în acest transfer. Poate să fie unul dintre lideri"

Reacția lui Lincar după sosirea lui Chipciu: "Cred foarte mult în acest transfer. Poate să fie unul dintre lideri"
| Foto: FC Universitatea Cluj

MIjlocașul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon cu Universitatea Cluj.

Alex Chipciu este probabil cel mai important nume care s-a alăturat "studenților" în perioada de mercato. Antrenorul Erik Lincar este bucuros că mijlocașul se va pregăit sub comanda sa și vede în Chipciu un posibil lider al vestiarului.

"În primul rând, trebuia să fie o înțelegere între el și CFR Cluj pe anumite restanțe financiare. El și-a dorit să rămână în Cluj. Eu l-am dorit în echipa mea. Am avut o discuție cu el, cred foarte mult în acest transfer.

Nu cred că a fost prea fericit în ultimii doi ani, nu prea a jucat, deși a fost decisiv pentru echipa lui. Sper să reușească să aibă evoluții foarte bune pentru noi, să dea goluri și assist-uri.

Pot să existe unele situații, e importantă o comunicare cu antrenorul. Când un jucător are randament e normal să-i dai șansa să joace titular. Sper să dea randament bun la echipa noastră.

S-ar putea să fie într-o formă bună. Are experiență, poate să fie unul dintre lideri. Noi mai avem jucători importanți. În general, îi consider pe toți lideri, îmi place să am o echipă în care să fim ca frații", a spus Lincar pentru as.ro.

Comenteaza