Reacția lui Mihai Silvășan după calificarea în finala Ligii Naționale: “S-a simțit presiunea meciului. Niciodată nu este ușoară o semifinală”

Reacția lui Mihai Silvășan după calificarea în finala Ligii Naționale: “S-a simțit presiunea meciului. Niciodată nu este ușoară o semifinală”
| Foto: u-bt.ro

U-BT Cluj-Napoca a reușit să câștige meciul decisiv al seriei cu CSO Voluntari, scor 75-56 și a reușit să ajungă în ultimul act al campionatului, unde se va duela cu CSM Oradea.

Formația clujeană și-a respectat statutul de favorită în duelul împotriva ilfovenilor. Deși meciul a fost echilibrat în primele două sferturi, U-BT a preluat inițiativa după pauză și a controlat jocul în totalitate. Astfel, succesul categoric obținut de “studenți” a adus și calificarea într-o finală ce se anunță una de foc, împotriva celor de la CSM Oradea.

”Ne bucurăm enorm de mult că sunt alături de noi fanii. De aceea sportul este frumos, pentru că are fani și că lumea vine să își susțină favoriții. Din punctul meu de vedere nu contează în ce stare am fost. O să fac tot ce ține de mine la următoarele meciuri, operat sau neoperat. Vreau să îi ajut cât pot eu de bine. S-a simțit presiunea meciului. Niciodată nu este ușoară o semifinală.

Eram echipa care aveam totul de pierdut. Sunt două stări total diferite la cele două formații. Tot timpul le-am spus că trebuie să ne salvăm cu apărarea, apoi au venit unele coșuri de trei puncte și ne-am desprins în repriza a doua. Apărarea a fost foarte bună, i-am ținut la 56 de puncte. S-a terminat semifinala, urmează doar să ne recuperăm cât mai bine și să muncim pentru a fi pregătiți să ducem bătălia cu Oradea”, a declarat antrenorul formației clujene.

“A fost incredibil. Fanii întotdeauna ne dau mai multă energie și vrem să le mulțumim că au venit să susțină. Înseamnă mult pentru noi. Am fost uniți, am rămas la planul stabilit, iar în ofensivă am jucat mai bine ca ei. Nu contează prea mult prestația mea individuală, cel mai important este că am câștigat împreună”, a spus și Donatas Tarolis, cel care a marcat 20 de puncte în meciul decisiv din semifinale.

loading...
Comenteaza