Reacția lui Patrick Richard după primul eșec în Liga Națională pentru U-BT: “Putem să învățam multe din această partidă”

Reacția lui Patrick Richard după primul eșec în Liga Națională pentru U-BT: “Putem să învățam multe din această partidă”
| Foto: U-BT

Căpitanul echipei clujene a vorbit imediat după ce echipa sa a fost învinsă de SCMU Craiova, scor 82-77, la turneul disputat pe terenul oltenilor.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

După 21 de succese consecutive în campionat, U-BT a suferit prima înfrângere, împotriva celor de la SCMU Craiova. Cu doar 9 puncte marcate în sfertul secund, clujenii au fost nevoiți să alerge după victorie în ultimele două sferturi, însă s-au recunoscut învinși la finalul partidei.

“Cu siguranță a fost un meci greu. Niciodată nu vrei să pierzi. Ne-am luptat și sunt mulțumit de acest lucru. Trebuie să ne păstrăm calmul. Știu că putem să învățam multe din această partidă. Ne așteaptă un nou turneu dificil și vom fi pregătiți. Apreciem sprijinul fanilor și le mulțumim că sunt alături de noi”, a spus baschetbalistul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza