Reacţia lui Șumudică după accidentul din centrul Clujului: "Cum să fiu eu vinovat? Când mă atacă cineva și apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte"

Reacţia lui Șumudică după accidentul din centrul Clujului: "Cum să fiu eu vinovat? Când mă atacă cineva și apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte"
| Foto: evz.ro

Marius Șumudică a reacţionat la adresa ştirilor din presă după accidentul petrecut în traficul aglomerat din Cluj-Napoca. Antrenorul lui CFR Cluj a fost acroșat de un troleibuz.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Tehnicianul spune că nu el este vinovat de producerea accidentului, șoferul troleibuizului fiind cel care și-a asumat întreaga responsabilitate, conform spuselor sale. Șumudică s-a arătat deranjat de anumite informații apărute în presă și a făcut un apel, solicitând să "nu îi mai fie puse în cârcă tot felul de probleme".

"Sunt un pic afectat și de un incident trăit astăzi, fiind lovit de un troleibuz. Autovehiculul cu care circulam a fost acroșat de un troleibuz. Chiar vreau să fac un apel: băi, oameni buni, dacă nu v-ați săturat de cancanuri, nu-l veți mai avea pe Șumudică ăla de acum câțiva ani, care să fie pe toate paginile ziarelor. Încerc să evit, să mă canalizez pe ce am de făcut aici.

Nici n-au trecut 5 minute și m-au sunat cei de acasă speriați cu fel de fel de știri citite. Chiar pe un site din București a apărut că Șumudică e vinovat, că ar fi acroșat troleul. Cum să fiu eu vinovat, cum să acroșez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sens opus, troleul vine din spate, mă acroșează, mă aruncă doi metri și spun că am acroșat eu.

Dacă vor să ia detalii, să se intereseze, să vadă amiabila făcută, în care conducătorul transportului în comun recunoaște că a greșit și își asumă toată vinovăția. Hai să nu-i mai punem în cârcă lui Șumudică tot felul de probleme! V-am spus că sunt, până la un moment dat, liniștit, dar când mă atacă cineva și apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte și voi răspunde de fiecare dată", a spus Șumudică, la o conferință de presă, citat de digisport.ro.

Tehnicianul de 50 de ani ar fi vrut să vireze la dreapta de pe un bulevard principal, însă a oprit pentru a da prioritate pietonilor. În acel moment, un troleibuz nu a mai putut evita impactul și a acroșat ușor mașina lui Șumudică.

Cei doi șoferi au coborât din autovehicule și au purtat o discuție amicală. Pagubele par a fi minore, bara-spate și stopul din stânga a mașinii antrenorului au fost afectate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza