Real - Barcelona 0-2 în Liga Campionilor. Dublă Messi VIDEO

Real - Barcelona 0-2 în Liga Campionilor. Dublă Messi VIDEO
Barcelona a învins în deplasare Real Madrid, cu 2-0, în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor de fotbal.

Ambele goluri au fost marcate de Messi, primul după o pasă din lateral a lui Affelay, iar al doilea după o incursiune personală în care fundaşii Realului nu l-au putu opri.

Momentul de cotitură al meciului s-a petrecut la eliminarea lui Pepe, din minutul 61, după un fault la Dani Alves. Mourinho a izbucnit şi a fost trimis în tribună. Până actunci fusese un joc strâns, cu încercări de a ataca a Barcelonei şi contracarări, respectiv încercări de a contra-ataca ale Realului.

„Barcelona este o echipă mare dar fără cartonaşul roşu cred că meciul s-ar fi încheiat fără gol. Împotriva a 10 oameni s-au putut desfăşura mai uşor. Cel de-al doilea meci la Brcalona va fi foarte dificil, aproape imposibil", a declarat Jose Mourinho, antrenorul echipei Real Madrid, citat de site-ul UEFA.

„Am făcut un joc foarte bun. În 11 jucători am controlat viteza atacurilor madrilene şi jocul lor de pase. Am fost mai agresivi şi trebuie să ne felicfităm echipa. (...) Suntem norocoşi că îl avem pe Messi; el este al treilea marcator din istoria clubului nostru şi asta e impresionant", a precizat Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, conform sursei citate.

Manşa retur se va disputa marţea viitoare, pe Camp Nou, la Barcelona.

Comenteaza