Real Madrid a făcut instrucție la Dortmund. Cifre spectaculoase atinse de Ronaldo după dubla cu nemții

Real Madrid a făcut instrucție la Dortmund. Cifre spectaculoase atinse de Ronaldo după dubla cu nemții
Real Madrid își continuă asaltul către optimi. Campioana Europei a învins-o cu 3-1 pe Borussia Dortmund, marți, în etapa doua din grupele Uefa Champions League.

"Galacticii" au dat prima lovitură prin Gareth Bale. Dani Carvajal a centrat de la aproximativ 30 metri, iar fotbalistul galez a trimis mingea în poartă cu un șut din voleu (18). În repriza a doua, Bale i-a pasat decisiv lui Cristiano Ronaldo pentru golul de 2-0 (50). Borussia a căpătat curaj după reușita lui Pierre Aubameyang (54). Ronaldo a închis însă meciul cu un șut nimictor din interiorul careului (79).

Cristiano Ronaldo (32 ani) a ajuns, astfel, la 411 goluri marcate în cele 400 de apariții pentru Real Madrid (93 de reușite în 90 de meciuri în Liga Campionilor). Acesta a fost, de asemenea, meciul cu numărul 150 în cupele europene pentru lusitan, într-un top condus de fostul său coleg, Iker Casillas (175 de meciuri). E al 11-lea jucător și primul portughez care ajunge la această performanță.

După 3-1 pe terenul lui Dortmund, echipa lui Zinedine Zidane conduce Grupa H, cu 6 puncte. Pe locul secund se află Tottenham Hotspur, cu același punctaj. Englezii au bătut-o cu 3-0 pe Apoel Nicosia, în urma unui hatt-trick semnat de Harry Kane.

Comenteaza