Real Madrid a învins-o pe Bayern și e în semifinalele Ligii. Cristiano Ronaldo a declanșat fiesta pe Bernabeu VIDEO

Real Madrid a învins-o pe Bayern și e în semifinalele Ligii. Cristiano Ronaldo a declanșat fiesta pe Bernabeu VIDEO
Real Madrid s-a calificat, marți, în semifinalele Champions League, după ce învins-o cu 4-2 (după prelungiri) pe Bayern Munchen, în manșa secundă a sferturilor competiției. Vedeta ”Galacticilor”, Cristiano Ronaldo, a fost unul dintre cei mai buni oameni din echipa lui Zinedine Zidane.

După o primă repriză în care nu s-a marcat niciun gol, nemții au beneficiat de un "11" metri după faultul în careu a lui Casemiro asupra lui Robben (52). Lewandowski a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă și Bayern spera la calificarea în semifinale. În tur, trupa lui Carlo Ancelotti pierdea cu 1-2 în fața spaniolilor pe Allianz Arena, iar pentru a merge mai departe avea nevoie de un succes la cel puțin două goluri diferență.

Cristiano Ronaldo (76) a egalat însă cu o lovitură de cap, fiind al treilea gol marcat cu nemții în această dublă. Când meciul părea să se îndrepte spre 1-1, scor care îi trimitea acasă pe germani, echipa lui Zidane s-a văzut condusă din nou după un autogol al lui Sergio Ramos (78). Cu 2-1 pe tabelă, Bayern a trimis meciul în prelungiri. Germanii au rămas însă în 10 oameni înainte de finalul timpului regulamentar. Arturo Vidal (84) a primit al doilea galben după un presupus fault la Asensio.

Real Madrid a început perfect prima repriză de prelungiri, Cristiano Ronaldo (105) făcând 2-2 dintr-o poziție suspectă de offside. Portughezul a primit o centrare de la Marcelo, a preluat mingea cu pieptul și a trimis mingea în poarta lui Neuer. Ronaldo (110) avea să lovească din nou 5 minute mai târziu, când a fructificat o pasă a lui Marcelor. S-a terminat 4-2, Asensio (112) înscriind și el.

Echipa lui Zinedine Zidane face astfel un nou pas spre apărarea trofeului cucerit în sezonul trecut. Ar fi prima formație europeană care reușește să câștige Champions League doi ani la rând.

În celălalt duel al serii, Atletico Madrid a remizat, 1-1, pe terenul lui Leicester City, și merge și ea în semifinalele Ligii. Rivala Realului a deschis scorul prin Saul (26), iar englezii au restabilit egalitatea după reușita lui Jamie Vardy (61). În prima manșă, elevii lui Diego Simeone s-au impus cu 1-0 pe Vicente Calderon. Unicul gol al întâlnirii de săptămâna trecută a fost înscris de Griezmann, din penalty.

Miercuri se vor disputa ultimele două meciuri din manșa secundă a sferturilor Champions League. FC Barcelona primește vizita lui Juventus, iar AS Monaco joacă acasă cu Borussia Dortmund.

Real Madrid - Bayern Munchen 4-2 (0-0)

Au marcat: Cristiano Ronaldo (76, 105, 110), Asensio (112)/Lewandowski (53 - penalty), autogol Ramos (78)

Cartonaș roșu: Vidal (84)

Cartonașe galbene: Casemiro (40)/Vidal (6), Alonso (70), Hummels (75), Robben (101)

Real Madrid (4-3-3): Navas - Carvajal, Nacho, Ramos (c), Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos (Kovacic 114) - Isco (Vasquez 71), Benzema (Asensio 64), Ronaldo

Antrenor: Zinedine Zidane

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer - Lahm (C), Hummels, Boateng, Alaba - Vidal, Alonso (Muller 75) - Robben, Alcantara, Ribery (Costa 71) - Lewandowski (Kimmich 88)

Antrenor: Carlo Ancelotti

Arbitru: Viktor Kassai (Ungaria)

Stadion: Santiago Bernabeu, Madrid (Spania)

Comenteaza