Real Madrid a răpus-o pe Atletico. Totul s-a decis după un hatt-trick al lui Ronaldo VIDEO

Real Madrid a răpus-o pe Atletico. Totul s-a decis după un hatt-trick al lui Ronaldo VIDEO
Real Madrid a bătut-o cu 3-0 pe Atletico, marți seara, pe Santiago Bernabeu, în prima manșă din semifinalele Uefa Champions League.

Cristiano Ronaldo (32 ani) a deschis scorul în minutul 10, când a reluat cu capul o centrare a lui Sergio Ramos. Fotbalistul portughez a lovit din nou în repriza secundă, cu un șut puternic din marginea careului (73). Vedeta "Galacticilor" nu s-a oprit aici, iar în minutul 86 a făcut 3-0 din pasa lui Lucas.

După hatt-trick-ul de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo ajunge la 10 goluri în actuala ediție a Ligii Campionilor. Formația lui Zinedine Zidane pornește, de asemenea, cu prima șansă la calificare în returul de pe Vicente Calderon, programat miercurea viitoare, de la ora 21:45.

Real Madrid - Atletico Madrid 3-0 (1-0)

A marcat: Cristiano Ronaldo (10, 73, 86)

Cartonașe galbene: Isco (48)/Koke (26), Niguez (53), Savic (83)

Real Madrid: Navas - Marcelo, Varane, Ramos (C), Carvajal (Nacho 46) - Modric, Casemiro, Kroos - C. Ronaldo, Benzema (Vasquez 77), Isco (Asensio 68)

Antrenor: Zinedine Zidane

Atletico Madrid: Oblak - Luis, Godin, Savic, Hernandez - Carrasco (Correa 68), Niguez (Gaitan 58), Gabi (C), Koke - Gameiro (F. Torres 57), Griezmann

Antrenor: Diego Simeone

Arbitru: Martin Atkinson (Anglia)

Stadion: Santiago Bernabeu, Madrid (Spania)

Asistență: 77,609

Comenteaza