Real Madrid - Atletico, reeditarea finalei Ligii din 2016. Unde poți vedea LIVE primul episod din drumul spre Cardiff

Real Madrid - Atletico, reeditarea finalei Ligii din 2016. Unde poți vedea LIVE primul episod din drumul spre Cardiff
Real Madrid o întâlnește în acestă seară pe rivala Atletico Madrid, pe Santiago Bernabeu, începând cu ora 21:45, în prima manșă din semifinalele Champions League. Confruntarea dintre trupa lui Zinedine Zidane și formația lui Diego Simeone va reprezenta o reeditare a finalelor din 2014 și 2016.

Cele două formații se întâlnesc pentru a cincea oară în fazele eliminatorii în ultimii trei ani, după finalele din 2014 și 2016, respectiv sferturile din 2015. Acum trei ani, Real Madrid își învingea rivala cu 4-1 pe Estadio da Luz din Lisabona. Atletico a condus cu 1-0 până în minutul 93, prin golul marcat de Diego Godin. Realul a egalat însă prin Sergio Ramos, iar golurile lui Bale (110), Marcelo (118) și Cristiano Ronaldo (120) din reprizele de prelungiri îi aduce primul trofeu după o pauză de 12 ani. 2 ani mai târziu, Real a triumfat din nou, când și-a învins rivala cu 5-3 la loviturile de departajare. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1. Real Madrid o elimina, de asemenea, pe Atletico în sferturile din 2015, cu scorul general de 1-0.

Real Madrid a eliminat-o în sferturi pe câștigătoarea ediției din 2013, Bayern Munchen. "Galacticii" s-au impus cu 2-1 în prima manșă, disputată pe Allianz Arena, iar o săptămână mai târziu au trecut de nemți cu 4-2, după o partidă care a necesitat și reprize de prelungiri.

Finalista de anul trecut, Atletico, a scos-o pe Leicester City. În meciul tur, "Los Indios" au câștigat cu 1-0 pe Vicente Calderon. Elevii lui Diego Simeone n-au avut multe emoții nici în returul din Anglia, terminat 1-1, mergând mai departe cu scorul general de 2-1.

Real Madrid a câștigat de 11 ori Liga Campionilor, în timp ce Atletico are doar trei finale, ultimele două în fața "Galacticilor". Finala din acest an va avea loc pe 3 iunie 2017, pe arena Millennium Stadium, din Cardiff.

Real Madrid - Atletico se joacă în această seară, de la ora 21:45, pe Santiago Bernabeu, în prima manșă a semifinalelor Champions League. Partida va fi transmisă în direct pe ProTV și Dolcesport 1.

Comenteaza