Real Madrid - bătută de Atletico, dar calificată în finală. Rivala ”galacticilor” a visat la o ”remontada”

Real Madrid - bătută de Atletico, dar calificată în finală. Rivala ”galacticilor” a visat la o ”remontada”
Real Madrid s-a calificat, miercuri, în finala Uefa Champions League, după 1-2 cu Atletico, în manșa secundă a semifinalelor competiției.

Au visat frumos până în minutul 42

Deși trupa lui Zinedine Zidane pornea cu un avantaj clar după meciul tur, pe care l-a câștigat cu 3-0, Atletico a visat la o "remontada". Saul Niguez (12) a marcat primul pe Vicente Calderon, cu o lovitură de cap, după un corner bătut de Koke. 4 minute mai târziu, finalista din sezonul trecut a primit penalty după un fault al lui Raphael Varane la Fernando Torres. Antoine Griezmann (16) a șutat impecabil de la punctul cu var și Atletico conducea cu 2-0.

Speranțele echipei lui Simeone au fost însă spulberate către finalul primei părți, când Isco (42) a redus din diferență, după ce Oblak apărase în primă fază un șut al lui Kroos. Scorul a rămas neschimbat până la final și Real își continuă drumul spre apărarea trofeului cucerit anul trecut, într-o finală cu Atletico. Cele două formații s-au întâlnit, de asemenea, în finala Champions League din 2014, pe care "Galacticii" au reușit să o câștige cu 4-1.

Real Madrid o va întâlni în ultimul act pe Juventus, care a trecut cu 4-1 la general de AS Monaco. Finala Ligii Campionilor din acest an este programată pe 3 iunie, la Cardiff, pe Millenium Stadium.

Atletico Madrid - Real Madrid 2-1 (2-1)

Au marcat: Saul (12), Griezmann (16 - penalty)/Isco (42)

Cartonașe galbene: Godin, Gabi, Savic, Correa/Ramos, Danilo

Atletico: Oblak - F. Luis, Godin, Savic, Gimenez (Thomas 56) -Carrasco, Saul Niguez, Gabi (C), Koke (Correa 76) - Antoine Griezmann, Fernando Torres (K. Gameiro 56)

Antrenor: Diego Simeone

Real Madrid: Navas - Marcelo, Varane, Sergio Ramos, Danilo - Modric, Casemiro (Vasquez 77), Kroos - Cristiano Ronaldo, Isco (A. Morata 88), Benzema (Asensio 76)

Antrenor: Zinedine Zidane

Arbitru: Cüneyt Çakır (Turcia)

Stadion: Vicente Calderon, Madrid (Spania)

Comenteaza