Reclamație la FIFA împotriva CFR-ului pentru că nu a plătit transferul atacantului Krasniqi. Ce spune Balaj

Reclamație la FIFA împotriva CFR-ului pentru că nu a plătit transferul atacantului Krasniqi. Ce spune Balaj
| Foto: sport.korrektpress.net / gsp.ro

CFR Cluj a fost reclamată la FIFA de clubul kosovar Ballkani FC deoarece nu a primit banii cuveniți în schimbul transferului atacantului Ermal Krasniqi.

Ballkani FC a anunțat forul internațional că nu a primit banii cuveniți în schimbul transferului lui Ermal Krasniqi.  Este vorba despre 200.000 de euro, iar clubul din Kosovo susţine că CFR Cluj s-a angajat să facă plata la jumătatea lunii martie.

Președintele clubului ardelean Cristian Balaj a prezentat motivul pentru care nu au fost plătiți banii. Acesta susține că, în factura trimisă de Ballkani, era introdusă o taxă de solidaritate, pe care, de fapt, nu CFR Cluj trebuie să o plătească. Astfel, ardelenii au cerut refacerea actelor și au anunțat că atunci vor efectua plata.

Banii nu s-au plătit pentru Krasniqi. "Scadența a fost pe partea a doua a lunii martie. Suntem doar la începutul lui aprilie și au fost rugați să refacă factura pentru că taxa de solidaritate nu trebuia introdusă.

Nu au, probabil, experiența vânzărilor internaționale și în momentul în care va apărea factura, atunci se va rezolva și această problemă. E vorba de 200.000 de euro din care trebuie redusă taxa de solidaritate”, a declarat Cristi Balaj, citat de Fanatik.

Ermal Krasniqi s-a integrat rapid în echipa lui Dan Petrescu, fiind unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a remarcat pe Ermal Krasniqi, în grupele Conference League, unde Ballkani FC a fost adversara CFR-ului. Clubul din Kosovo l-a vândut pe fotbalist ardelenilor în schimbul a 200.000 de euro, dar a păstrat și 15% dintr-un eventual viitor transfer.

Comenteaza