Recordul doborât de ”U” la Cugir

Recordul doborât de ”U” la Cugir
Universitatea Cluj a înregistrat la Cugir una din cele mai importante victorii ale sezonului.

Nu doar că și-a pus la adăpost prima poziție, dar echipa lui Adrian Falub este și prima care reușește să câștige la Cugir în acest sezon.

"Nu a fost un meci decisiv, ci unul foarte important în economia campionatului. În astfel de meciuri trebuie să fii inteligent și să știi cum să blochezi adversarul. Am întâlnit probabil cea mai bună echipă din serie împotriva căreia am jucat până acum, o formație organizată, cu un antrenor bun, care ne-a pus destul de multe probleme.

"U" e prima echipă care a reușit să câștige, până acum, la Cugir și țin să îmi felicit jucătorii. Puține echipe se vor întoarce cu punct sau puncte de aici. Rămânem în fruntea clasamentului, iar acesta e cel mai important lucru.

Ne-am distanțat la 6 puncte de Cugir, e adevărat, însă pe noi ne interesează să ajungem în Liga a 2-a, mai puțin cine intră sau cine iese din această luptă pentru promovare", a declarat antrenorul "Șepcilor roșii", Adrian Falub, pe site-ul clubului.

"U" Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul Metalurgistului Cugir, vineri, în etapa a 13-a din Liga a III-a. "Studenții" conduc Seria a V-a din Liga a III-a, cu 29 puncte.

Comenteaza