Recorduri pentru CFR Cluj în a patra etapă de play-off

Recorduri pentru CFR Cluj în a patra etapă de play-off
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Clubul din Gruia, dar și portarul Arlauskis au bifat cifre rotunde pe prima scenă a fotbalului românesc.

În partida cu Astra, încheiată la egalitate, scor 1-1, clubul de fotbal clujean a înregistrat prezența cu numărul 750 în prima ligă din România. Deși înfințați în 1907, “feroviarii” se află doar în ultimii ani în prim-planul fotbalului românesc.

Goalkeeper-ul CFR-ului, Giedrius Arlauskis a jucat meciul cu numărul 100 în Liga 1. Lituanianul ajuns la începutul sezonului în Gruia a mai jucat în țara noastră la Unirea Urziceni și la FCSB. Arlauskis a intrat într-un grup select de portari străini, care au atins borna 100 de meciuri în România. Branko Grahovac conduce acest clasament, cu 180 de prezențe, în timp ce în ierarhie se mai află un fost portar al CFR-ului, Nuno Claro, cu 107 jocuri.

Clasamentul golgheterilor este în continuare condus de George Țucudean (CFR Cluj) și Harlem Gnohere (FCSB), ambii cu 13 reușite. Cel mai bun pasator din campionat este Ciprian Deac (CFR Cluj), cu 10 assisturi.

Următorul meci pentru “feroviari” va fi în deplasare, împotriv Viitorului Constanța. Partida va avea loc duminică, 15 aprilie, de la ora 20:45.

Comenteaza