Becali, despre Deac: ”E Maradona, le face pe toate! El face totul la CFR Cluj!”

Becali, despre Deac: ”E Maradona, le face pe toate! El face totul la CFR Cluj!”
| Foto: gettyimages

Gigi Becali e marcat pe viață de un transfer ratat. Acesta spune că greșeala de a nu semna cu decarul de la CFR Cluj, Ciprian Deac, l-a costat 4 campionate.

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor spune că nu se mai sfătuiește cu nimeni după o greșeală comisă în urmă cu câțiva ani, care, în opinia sa, l-a costat patru titluri.

Finanțatorul de la FCSB a dezvăluit că a avut șansa să semneze cu Ciprian Deac, dar un apropiat de-ai săi i-a spus să nu semneze cu actualul jucător de la CFR Cluj pentru că nu merită. Agentul jucătorului i-ar fi cerut atunci lui Gigi Becali cinci mii de euro pe sezon pentru Deac.

Gigi Becali regretă acum că nu l-a adus pe Deac la FCSB și l-a comparat pe jucător cu legendarul Maradona. Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că fotbalistul în vârstă de 35 de ani este cel care face totul la CFR Cluj.

"Eu singur decid, nu mă sfătuiesc cu nimeni. Am ascultat pe cineva în trecut, iar greșeala asta m-a costat patru campionate. Când s-a întors Deac din Germania m-a sunat impresarul lui și mi-a spus că vrea 5.000 de euro pe lună. Am zis că merită, dar cineva mi-a spus că e terminat, să nu-l iau. Cea mai mare greșeală!

Dacă îl aveam pe Deac, patru campionate câștigam. El face totul la CFR Cluj, el dă goluri, el dă pase de gol. E Maradona, el le face pe toate! Pe Cordea l-am ales singur, de ce să nu mă laud? Doar Șumudică să se laude?", a spus Becali, la Fotbal Club, citat de digisport.ro.

Comenteaza