Relație distantă între Cordoș și Lincar: “Erik este un antrenor bun, însă cu mari probleme de comunicare”

Relație distantă între Cordoș și Lincar: “Erik este un antrenor bun, însă cu mari probleme de comunicare”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fostul oficial al Universității Cluj a vorbit despre modul în care a colaborat cu tehnicianul “Șepcilor roșii” în cele șase luni petrecute în club.

După o scurtă perioadă petrecută ca manager general al echipei clujene, Andrei Cordoș s-a desprățit de “studenți”. Fostul manager general al clubului a vorbit despe cele șase luni petrecute la ”U” Cluj și dezvăluit că a avut o relație complicată cu antrenorul Erik Lincar, însă l-a felicitat pentru promovare.

”Eu și Erik Lincar nu ne-am certat. Pur și simplu am văzut lucrurile diferit. Într-un club care își dorește performanță este destul de greu să vedem lucrurile în două direcții. Cred că Erik Lincar are prima șansă în a dovedi că poate să facă lucruri bune cu strategia lui.

În primul rând, Erik este un antrenor bun, însă cu mari probleme de comunicare. Dacă are un gând, nu acceptă să discute despre asta, ci doar îl face. Nu ar fi fost o problemă dacă nu ar fi trebuit să lucrăm împreună. Având în vedere funcția mea, ar fi trebuit să discutăm și să facem analize.

Când am încercat să mă aproprii de el, l-am văzut foarte reticent. Când am mers la club am spus că îl voi susține pentru că am încredere în el. Astfel s-a ajuns și la o mare încredere în jurul echipei și am reușit să promovăm. Nu vreau să îi iau din merite, el a fost cel care a promovat echipa. Nu văd o problemă în faptul că nu împărtășim aceleași viziuni.

La prima întâlnire am discutat și am știut că lucrurile vor merge destul de greu. Totuși, am reușit să le gestionăm. El este genul de om închis în el, ceea ce nu este un lucru rău. Am încercat să mă aproprii de el, să îi explic ce vreau să fac. Am discutat strict profesional, probleme de echipă.

Toți jucătorii veniți în iarnă au primit acceptul lui Erik Lincar. Au fost recomandări din partea mea, din partea lui Gabi Giurgiu, el fiind cel prin care am comunicat. Am lucrat împreună, am făcut compromisuri pentru a atinge obiectivul suprem, promovarea”, a explicat fostul fundaș pentru GSP.

Comenteaza