Remacle își dorește să se bucure alături de fani la finalul meciului cu UTA: "Vreau să sărbătorim împreună"

Remacle își dorește să se bucure alături de fani la finalul meciului cu UTA: "Vreau să sărbătorim împreună"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul belgian speră că, alături de colegii săi, va reuși să ducă Universitatea Cluj în finala Cupei României.

Înaintea meciului cu UTA, din semifinalele competiției, Martin Remacle și-a adus aminte de bucuria fanilor de vara trecută, când "studenții" au revenit în prima ligă și speră ca scenele să se repete.

Belgianul crede că întreaga echipă e concentrată și conștientă de miza partidei, iar un posibil succes ar reprezenta o șansă unică pentru jucătorii Universității Cluj.

"Ne simțim bine, știm că ne desparte un singur meci de finală. Trebuie să fim conștienți că nu avem șansa de a juca o finală în fiecare an. Unii nu au această șansă în întreaga carieră.

Trebuie să dăm totul, jucăm acasă și e important pentru toată lumea, pentru suporteri, pentru istoria clubului. Am văzut ce au făcut fanii la promovare și vreau să se întâmple din nou, să sărbătorim împreună", a spus Remacle.

"Studenții" sunt pregătiți și pentru prelungiri și penalty-uri

Deși speră că Universitatea Cluj va obține victoria în 90 de minute, mijlocașul crede că echipa e pregătită și pentru eventuale prelungiri și lovituri de departajare. În plus, Remacle susține că e gata să execute unul dintre penalty-uri dacă i se va cere.

"Astăzi vom pregăti și penalty-urile cu siguranță. Am făcut la fel și înainte de meciul de la Sibiu. Totuși ne dorim să terminăm meciul în 90 de minute ca să nu avem probleme cu recuperarea.

Nu am executat prea multe penalty-uri la seniori. Când eram la Standard Liege la juniori eu le executam pe toate. Dacă va trebui să execut îmi voi asuma răspunderea. La antrenamente marchez mereu, însă în timpul meciului nu e la fel", a explicat belgianul.

Comenteaza