Remiză albă în Oltenia. CFR Cluj, la al doilea meci consecutiv fără victorie

Remiză albă în Oltenia. CFR Cluj, la al doilea meci consecutiv fără victorie
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate partida cu CS U Craiova, scor 0-0, și se menține pe prima poziție în ierarhia Ligii 1.

Startul partidei le-a aparținut clujenilor, iar Omrani a fost cel mai periculos fotbalist al campioanei. Francezul a ratat două bune oportunități de a marca, chiar în primele două minute de joc. Treptat, gazdele au preluat inițiativa și au avut posesia mai bună.

Totuși, prima oportunitate a venit dintr-o fază fixă, în minutul 20, când șutul lui Cicâldău l-a pus serios la încercare pe Arlauskis. Finalul reprizei a fost al “feroviarilor”, după ce Deac a încercat să îl surprindă pe Pigliacelli, din lovitură liberă și tot internaționalul român i-a centrat bine lui Bud, a cărui execuție a trecut peste poartă. Astfel, la pauză, scorul era 0-0.

Începutul actului secund a fost marcat de un joc agresiv din partea celor două combatante, iar la 10 minute de la reluare Boli a fost aproape de o accidentare gravă. După o oră de joc, clujenii au ieșit la joc, iar Omrani și Bordeianu au trecut pe lângă deschiderea scorului. Finalul de meci a fost unul echilibrat, iar echipele au părut cu rezultatul de pe tabelă. Partida din Oltenia s-a terminat așa cum a început, scor 0-0.

Echipe de start:

CS U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Ferreira – Martic, Mateiu, Mihăilă (Bic ‘68), Cicâldău, Bancu – Fortes (Bărbuț ‘66), Cristea

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac (Peteleu ‘90), Djokovic, Bordeianu – Omrani, Bud (Moutinho ‘78), Păun (Costache ‘65)

Pentru CFR Cluj urmează un nou derby, în compania FCSB-ului. Partida se va disputa duminică, 14 aprilie, pe arena din Gruia.

Comenteaza