Remiză albă între “U” Cluj și Sportul Snagov. “Studenții” rămân pe locul cinci în Liga 2

Remiză albă între “U” Cluj și Sportul Snagov. “Studenții” rămân pe locul cinci în Liga 2
| Foto: fcunviersitateacluj.ro

Clujenii au încheiat la egalitate pe terenul uneia dintre principalele contracandidate la promovare, dar meciul a fost afectat de gazonul aproape impracticabil.

Partida disputată pe terenul de la Ghermănești a avut un început echilibrat. Cele două formații au fost vizibil deranjate de starea proastă a gazonului. Clujenii au încercat să preia inițiativa la jumătatea reprizei, dar elevii lui Mircea Cojocaru nu s-au apropiat periculos de poarta Snagovului. Finalul de repriză le-a aparținut gazdelor, dar scorul pauzei a fost 0-0.

Actul secund nu a consemnat o îmbunătățire a jocului, gazonul fiind principala cauză a exprimării deficitare a celor două echipe. Totuși, după aproximativ o oră de joc, Universitatea s-a instalat în jumătatea adversă și pus presiune pe ilfoveni.

Taub a semnat prima ocazie a “studenților”, în minutul 67, când a șutat periculos din careu. Ene a avut o ocazie bună, șapte minute mai târziu, dar portarul Iacob l-a blocat în ultimul moment. Ultimele 10 minute au fost marcate de o solicitare de penalty a gazdelor, dar și de o oportunitate de a marca a lui Goga.

Echipe de start:

Sportul Snagov: Iacob - Vlădoiu, Ion, Ilie, Stancu – Buia (Tazouti ‘86), Borţoneanu – Gîţ (Oanea ‘76), Huiban, Hlistei - Ioniţă (Șerban '90+3)

Universitatea Cluj: Dur Bozoancă - Al. Coman, Abrudan, Cordoş, Berci - Giurgiu, Sepsi – Ene (Hațiegan ‘80), Goga, Taub (Florescu ‘85) – Gavra (M. Coman ‘71)

În urma remizei de la Ghermănești, “U” Cluj rămâne pe locul cinci în Liga 2. Următorul meci pentru clujeni va fi pe teren propriu, împotriva formației CS Balotești.

Comenteaza