Remiza, rezultatul favorit al Universității Cluj. “Studenții” au încheiat la egalitate și jocul cu Turris

Remiza, rezultatul favorit al Universității Cluj. “Studenții” au încheiat la egalitate și jocul cu Turris
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Pentru a șaptea oară în actualul sezon, echipa condusă de Adrian Falub a obținut o remiză, scor 1-1, la Turnu Măgurele.

Partida a început cum nu se poate mai prost pentru clujeni. Adrian Voicu, ajutat de o deviere a lui Kay a reușist să deschidă scorul (3). Gazdele au mai avut o nouă ocazie câteva minute mai târziu (8), în timp ce Universitatea Cluj a lovit bara prin Pîrvulescu. Deși “studenții” alergau după egalare, jocul a fost unul echilibrat, fără prea mult faze de poartă. Totuși, când cele două echipe se pregăteau de finalul primei părți, Inacio a centrat în careu, iar Gavra a reluat superb cu capul și a restabilit egalitatea (44).

La revenirea de la cabine, calitatea jocului a scăzut, deși nu era la un nivel înalt nici până atunci. Ambele formații au înercat să înscrie un gol decisiv, însă s-au apropiat cu greu de poarta adversă. Gavra a fost în continuare principalul pericol din tabăra clujeană, însă a ratat un nou gol în ultimul sfert de oră (75). În cele din urmă, scorul a rămas 1-1, iar Universitatea Cluj a înregistrat al șatpelea egal din actualul sezon al Ligii a 2-a.

Echipe de start: 

Turris Turnu Măgurele: Păun - Buleică, Ispas, C. Pîrvulescu, Călinţaru - Neacşu, Pană, Paţurcă (Acolatse '70) - Ciobanu (Juncănaru '84), Turkovic, Ad. Voicu (F.Radu '70)

Univeristatea Cluj: Dur-Bozoancă - Dican (Al. Pop '73), Telcean, Kay - Inacio, Ceitil, Florescu, Tiago - Gavra, Goga (Taub '88), N. Pîrvulescu (Rafa '46)

Comenteaza