Repetiție nereușită înainte de meciul sezonului. CFR Cluj a fost învinsă la Botoșani

Repetiție nereușită înainte de meciul sezonului. CFR Cluj a fost învinsă la Botoșani
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana nu a reușit să se impună în Moldova, iar pentru elevii lui Dan Petrescu urmează meciul decisiv în Europa League, contra scoțienilor de la Celtic.

Gazdele au avut inițiativa încă din start, iar presiunea avea să se materializeze după aproape un sfert de oră. După o bâlbăială în defensiva improvizată a CFR-ului, Askovski a reușit să deschidă scorul (13). Campionii au reacționat repede, iar Itu și Pereira au ratat pe rând, în aceeași fază. (19). Cei doi au combinat perfect și două minute mai târziu, când tânărul fotbalist i-a centrat francezului, care a înscris simplu, cu capul, chiar de ziua sa. Până la finalul reprizei cele două echipe s-au anihilat reciproc, iar scorul pauzei a fost 1-1.

Actul secund a început cu o greșeală mare a portarului Pap, fază la care clujenii au cerut penalty, după o intervenție asupra lui Golofca (50). Tot fostul mijlocaș al gazdelor a fost în centrul atenției în minutul 59, când a încercat să îl lobeze pe Pap, însă balonul a trecut pe lângă poartă. Deși Dan Petrescu a mutat ofensiv, prin intrarea lui Păun, moldovenii au fost cei care au înscris. Țigănașu a trimis mingea în careul clujean, iar Roman a marcat, cu o lovitură de cap (71). Costache a fost aproape de a salva un punct în ultimele minute (88), însă scorul final a fost 2-1, iar CFR Cluj ar putea pierde poziția de lider în Liga 1.

Echipe de start:

FC Botoșani: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Roman (Moussa ‘86), Ebenhofer, Askovski (Patache ‘79) – Ofosu (Keyta ‘69)

CFR Cluj: Fernandez – Pașcanu, Vinicius, Cestor, Peteleu – Itu (Păun ‘60), Hiban, Djokovic – Golofca (Petrila ‘81), Rondon, Pereira (Costache ‘75)

Comenteaza