Repetiție reușită pentru “U” Cluj. “Studenții” au câștigat ultimul amical al iernii

Repetiție reușită pentru “U” Cluj. “Studenții” au câștigat ultimul amical al iernii

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț a învins formația din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir, scor 3-1, în ultima partidă de pregătire înaintea reluării eșalonului secund.

Partida disputată pe Stadionul “Clujana” a avut un start echilibrat. Gavra a semnat prima ocazie a partidei, în minutul 13, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. Totuși, două minute mai târziu Dicu a deschis scorul pentru oaspeți, care au irosit imediat o nouă oportunitate de a marca.

“U” Cluj a presat și a împins jocul în jumătatea adversă, iar “studenții” au avut patru minute de vis. Taub a restabilit egaliatea în minutul 23, iar Goga i-a adus pe clujeni în avantaj, în minutul 27, cu un șut din afara careului. Până la pauză, jucătorii Metalurgistului au trecut pe lângă egalare, dar și “Șepcile roșii” au irosit un contraatac bun.

Startul actului secund le-a aparținut oaspeților, care au fost mai periculoși în ofensivă. Abrudan i-a salvat pe “studenți”, când a scos de pe linia porții, un gol ca și făcut. Universitatea a preluat controlul jocului și a fost echipa care a dominat clar. După aproape o oră de joc, Hațiegan a șutat periculos din lovitură liberă, iar la 10 minute distanță, Dur-Bozoancă a salvat din sitație de unu la unu cu Cercel. Ultimele minute au adus un nou gol pentru clujeni, când Marius Coman a închis tabela cu un șut din apropiere.

Echipa de start:

Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, Ursu – Al. Coman, Florescu, Sepsi, Taub – Goga – Janos, Gavra. Au mai intrat: Cordos, Hațiegan, M. Coman, Pîrvulescu, Kofi

Universitatea Cluj revine la lupta pentru promovare, sâmbătă, 23 februarie, în duelul din deplasare cu Energeticianul.

Comenteaza