Replica CFR-ului la atacurile lui Becali: ”Câinii latră, victoriile rămân. Sper să-i batem cu 1-0, din penalty”

Replica CFR-ului la atacurile lui Becali: ”Câinii latră, victoriile rămân. Sper să-i batem cu 1-0, din penalty”
Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a răspuns atacurilor lansate de finanţatorul FCSB, George Becali, înaintea derby-ului.

Becali i-a criticat pe "feroviari" pentru cele cinci penalty-uri primite în acest sezon. Ultima lovitură de pedeapsă a fost acordată în runda precedentă, în victoria 1-0 a CFR-ului la Chiajna. Becali nu le-a dat nicio șansă ardelenilor în derby-ul de joi și l-a ironizat pe antrenorul lui CFR Cluj, numindu-l "Dan Penalty".

"Campioni nu vor fi niciodată pentru că nu au cum. Nu mă tem (de arbitraj - n. red.). Îi batem și 11 contra 15. Poate să arbitreze și Dan Petrescu, tot îi batem. Atâta bătaie o să le dăm că nu o să facă față nici cu arbitrii", a spus Becali. Replica echipei din Gruia nu a întârziat să apară. Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, își dorește o victorie cu 1-0 în fața lui FCSB, chiar din penalty.

"Foarte bine. Mie îmi plac foarte mult victoriile cu 1-0. Joi mi-ar plăcea să câștigăm la același scor, dintr-un penalty. Și în 2008, și în 2010 (ani în care CFR a luat titlul - n. red.) am fost acuzați, tot timpul. Dar caravana trece, câinii latră, iar victoriile și locul 1 rămân", a spus Mureșan, la Look TV.

CFR Cluj - FCSB se joacă joi, de la ora 21:00, pe arena din Gruia, în etapa a 11-a din Liga 1.

CITEȘTE ȘI

CFR, ironizată de Becali înainte de derby

Comenteaza