Replica lui Nelu Varga pentru Dan Petrescu după ce antrenorul CFR-ului s-a plâns că patronul vrea obiective în timp ce îi vinde jucătorii valoroși

Replica lui Nelu Varga pentru Dan Petrescu după ce antrenorul CFR-ului s-a plâns că patronul vrea obiective în timp ce îi vinde jucătorii valoroși
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ / sursa foto - https://www.playsport.ro/, https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a plâns în conferința de presă ținută înaintea meciului retur cu Maccabi Petah Tikva, din turul trei al preliminariilor Conference League, că îi sunt vânduți jucătorii valoroși în timp ce se așteaptă îndeplinirea mai multor obiective. 

Dan Petrescu a criticat strategia aleasă de șefii de la CFR Cluj. Mai exact, nemulțumirea lui Petrescu e că, în ultima vreme, CFR Cluj a vândut jucători importanți. "Bursucul" consideră că cei din conduecere ar fi trebuit să facă aceste mutări abia după finalul preliminariilor. 

Cu privire la faptul că cei din conducere nu au păstrat jucători buni, dar vor obiective de atins şi în campionat şi în Europa, Petrescu a spus: "Asta-i culmea! La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia... Dar nu era normal să stăm toți până la final, să zicem că nu pleacă nimeni până nu ajungem în grupe?”. 

Patronul de la CFR Cluj, Nelu Varga, i-a răspuns antrenorului Dan Petrescu, după ce acesta s-a arătat nemulțumit de vânzările făcute de clubul din Gruia. Finanțatorul lui CFR Cluj i-a dat replica lui Dan Petrescu și i-a transmis antrenorului că trebuie să înțeleagă și să accepte că un club de fotbal este nevoit să și vândă fotbaliști.

„Îmi e drag. Îl înțeleg perfect, pentru că și eu vreau performanță și bani mulți. Dar, trebuie să înțeleagă că un club funcționează și din vânzarea de jucători. Altfel, nu poți să plătești mereu salarii mari și să creezi condiții”, a spus Neluțu Varga, pentru Prosport.

Omul de afaceri i-a promis lui Dan Petrescu că îi va aduce jucători de nivelul celor plecați. Pentru moment, Mihai Popa a fost adus să-l înlocuiască pe Răzvan Sava, iar Damjan Djokovic va veni pe postul lui Muhar.

Prima manșă a duelului dintre CFR Cluj și Pafos, din play-off-ul UEFA Conference League, se va disputa în Gruia, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", joi, 22 august, de la 20:30.

CITEȘTE ȘI: Dan Petrescu și-a criticat șefii de la CFR Cluj la conferința de presă: "La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia..."

Comenteaza