Reprezentanți UEFA au verificat la Cluj-Napoca stadioanele echipelor "U" Cluj şi CFR Cluj

Reprezentanți UEFA au verificat la Cluj-Napoca stadioanele echipelor "U" Cluj şi  CFR Cluj

Reprezentanți ai UEFA au fost într-o vizită de lucru la Cluj-Napoca pentru a verifica stadiul pregătirilor Campionatului European Under 21. Aceştia au inspectat stadioanele Cluj Arena și Dr.Constantin Rădulescu.

Conform Federației Române de Fotbal, reprezentanți ai UEFA, au fost prezenți în cadrul unei vizite de lucru la Cluj-Napoca și București, pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru Campionatul European de Fotbal Under 21. Concluzia a fost că pregătirile sunt în graficul stabilit.

Timp de 3 zile, oficialii ai UEFA au inspectat stadioanele Cluj Arena și Dr.Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, dar și stadioanele Ghencea și Giulești din București, aceștia verificând fluxurile de afluire și defluire a publicului, starea infrastructurii (gazon și facilități pentru echipe), precum și planurile de mobilitate și de asigurare a evenimentului.

În aceste locații s-au verificat fluxurile de afluire și defluire a publicului, starea infrastructurii (gazon și facilități pentru echipe), precum și planurile de mobilitate și de asigurare a securității evenimentului. Totodată, au fost controlate condițiile de antrenament și de cazare pentru echipele participante.

UEFA a validat pregătirile Structurii Locale de Organizare a turneului și a constatat că graficul stabilit este respectat. A fost cea de a patra vizită de lucru a UEFA și ultima înaintea Campionatului European UEFA Under 21, care va debuta pe 21 iunie.

Structura Locală de Organizare a turneului este formată din specialiști din cadrul FRF, care au fost implicați și în organizarea EURO 2020 la București și care, între timp, au beneficiat și de forme de instruire academică și traininguri UEFA pentru organizarea de mari evenimente sportive.

România va găzdui 15 meciuri ale turneului UEFA Under 21. Găsiți amănunte și programul competiției pe secțiunea website https://www.frf.ro/under21/ . Biletele se vor pune în vânzare luni, 13 martie.

Comenteaza