Retragere surprinzătoare de la U-BT. Un baschetbalist crescut de club a ales să renunțe la cariera sportivă

Retragere surprinzătoare de la U-BT. Un baschetbalist crescut de club a ales să renunțe la cariera sportivă
| Foto: u-bt.ro

Unul dintre jucătorii crescuți în academia echipei clujene a decis să pună capăt carierei profesioniste la doar 21 de ani.

O prezență constantă pe parchet în sezoanele trecute, Andrei Mureșan, baschetbalist crescut de U-BT Cluj, a decis să pună capăt carierei de sportiv. Decizia este una surprinzătoare, având în vedere vârsta fostului conducător de joc. La nivel de junior, Mureșan a cucerit patru titluri naționale, la U14, U16, U18 și U20.

Fundașul a participat alături de naționala U16 la Campionatul European Divizia B și alături de reprezentativa U20 la Campionatul European U20. Mureșan s-a alăturat echipei de seniori în 2016 și a făcut parte din lotul formației la performanțele înregistrate în ultimii ani. În palmaresul său se află un titlu de campion, trei Cupe ale României și două Supercupe.

“Am decis să mă retrag din activitatea sportivă ca urmare a unor circumstanţe nefavorabile. Cred că această decizie este una benefică în ceea ce priveşte viitorul meu. Vreau să mulţumesc clubului pentru susţinerea oferită pe parcurs şi să urez tuturor mult succes în ceea ce urmează. Haide, U!”, a declarat Andrei Mureșan.

Comenteaza