Revenire de senzație la U-BT. Clujenii au repatriat un jucător de națională

Revenire de senzație la U-BT. Clujenii au repatriat un jucător de națională
| Foto: foto u-bt.ro

Echipa de baschet masculin pregătită de Mihai Silvășan a reușit transferul lui Vlad Moldoveanu.

Câștigătoare a medaliei de bronz în sezonul trecut al Ligii Naționale, formația clujeană a reușit transferul lui Vlad Moldoveanu, baschetbalist ce poate evolua pe pozițiile 4 și 5. De-a lungul carierei, a mai evoluat la colegiile George Mason și American University, la echipele profesioniste Benetton Treviso (Italia), Le Havre (Franța), Kalev/Cramo (Estonia), PGE Turow Zgorzelec, Stelmet Zielona Gora (Polonia), dar și la U-BT.

Cu echipa clujeană, Moldoveanu a reușit să câștige trei trofee: Liga Națională, Cupa României și Supercupa României. De asemenea, pivotul este campion în Estonia și Polonia.

Baschetbalistul s-a declarat încântat de revenirea la Cluj. “Înainte de orice, aș vrea să menționez cât de încântat sunt că mă întorc acasă. Am jucat în multe țări, multe orașe, dar unul dintre cele mai frumoase și primitoare în care am fost până acum a fost Clujul. De la club până la suporteri, eu și familia mea ne-am simțit bineveniți. Nu m-am născut aici, însă am ajuns să mă simt ca un fiu adoptiv al acestui oraș.

Pentru acest lucru le mulțumesc din suflet tuturor celor care au făcut acest lucru posibil și vreau să le transmit că simt o mândrie aparte că am oportunitatea să joc pentru echipa lor de suflet din nou. Soția si copiii mei sunt entuziasmați că ne întoarcem la Cluj, acolo unde ne-am făcut atâția prieteni și am avut atâtea experiențe frumoase.

Mă bucur că voi avea iar șansa să lupt pentru un titlu pe pământ românesc, dar și să-mi continui munca înspre obținerea unui titlu european. Aștept cu nerăbdare să joc din nou în fața unora dintre cei mai frumoși suporteri de care am avut parte în cariera mea și sper că vom avea iarăși sala plină la fiecare meci”, a spus Vlad Moldoveanu.

Silvășan este bucuros de revenirea baschetbalistului. “Îi urăm bun venit lui Vlad Moldoveanu, un jucător care a pus umărul serios la trofeele pe care am reușit să le câștigăm acum doi ani. Este un jucător român foarte valoros, care mai are multe de spus în baschet. Îi mulțumim că a ales să revină la Cluj și sper ca împreună să ne îndeplinim toate obiectivle pe care ni le-am propus”, a declarat tehnicianul clujenilor.

Comenteaza