Revenire de senzaţie la "U" Cluj: Gabriel Machado e aşteptat în cantonamentul din Antalya

Revenire de senzaţie la
Atacantul brazilian Gabriel Machado va ajunge în următoarele zile în cantonamentul Universităţii Cluj din Antalya, urmând să fie urmărit la antrenamente de către staff-ul tehnic.

Machado a jucat ultima dată în prima ligă din Suedia, la Syrianska FC, însă nu a reuşit să obţină un loc de titular, evoluând doar în trei partide. Brazilianul ajuns acum la 24 de ani a evoluat pentru "U" în perioada 2009-2012, timp în care a marcat 15 goluri pentru "studenţi". Despărţirea sa de UNiversitatea n-a fost una tocmai plăcută, jucătorul intrând într-un conflict cu suporterii după un meci cu Dacia Mioveni, scor 2-2, în ultima etapă a turului din sezonul 2011-2012. În respectiva pauză competiţională a fost cedat la Steaua Bucureşti, în schimbul sumei de 200.000 de euro, dar s-a accidentat după doar câteva etape. Pus pe liber de Steaua, brazilianul a prins un contract extrem de avantajos, semnând cu Rayo Vallecano. Echipa din Madrid l-a împrumutat, însă, la Alicante, în Segunda Division, iar după doar şase luni i-a reziliat contractul.

"Machado va veni în Antalya, vom vedea în ce formă fizică se află. Încă nu putem discuta despre un transfer, e prea devreme", a spus Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii.

Comenteaza