Revenire surpriză la CFR Cluj. Campioana negociază cu un atacant trecut prin Gruia

Revenire surpriză la CFR Cluj. Campioana negociază cu un atacant trecut prin Gruia
| Foto: amiensfootball.com

“Feroviarii” sunt în căutarea unui nou vârf, după ce echipa condusă de Dan Petrescu nu a reușit să fie eficientă în fața porții în startul noului sezon.

Cu doar patru goluri marcate în primele patru partide ale stagiunii, dintre care trei în jocul cu Astana, formația din Gruia a suferit la capitolul eficiență ofensivă. Cu golgheterul Țucudean încă incert după o nouă operație și cu un Mario Rondon care încă mai are nevoie de adaptare, “feroviarii” se bazează doar pe Omrani pe poziția de atacant central. Astfel, Dan Petrescu încearcă să rezolv problema ofensivă și și-a îndreptat atenția spre un atacant trecut prin Gruia.

Este vorba despre Lacina Traore, fotbalist care a jucat pentru CFR Cluj între 2008-2011, notează Prosport. Ivorianul a părăsit formația din Gruia în schimbul a șase milioane de euro și a ajuns chiar la formația unde antrena atunci Dan Petrescu, Kuban Krasnodar. De-a lungul carierei, atacantul a mai trecut pe la formații de top, precum AS Monaco, Everton sa ȚSKA Moscova.

În vârstă de 29 de ani, Traore evoluează în prezent pentru Ujpest, în Ungaria. Singurele trofee ale fotbalistului la nivel de club sunt două campionate și două Cupe ale României cu CFR Cluj. În tricoul vișiniu, ivorianul a jucat de 63 de ori și a marcat 19 goluri. În plus, atacantul a strâns și 13 selecții și patru goluri în naționala Coastei de Fildeș, cu care a cucerit Cupa Africii, în 2015.

Comenteaza