Revoluție eșuată la CFR Cluj. Campionii au ratat în vară cele mai importante ținte

Revoluție eșuată la CFR Cluj. Campionii au ratat în vară cele mai importante ținte
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia i-ar fi dorit în lot pe Cristian Săpunaru, Alin Toșca, dar și pe Mihai Pintilii, unul dintre cei mai importanți oameni ai rivalei FCSB.

Campionii din sezonul trecut nu trec prin cea mai bună perioadă, după ce au înregistrat trei înfrângeri consecutive, iar două dintre acestea au fost împotriva luxembrughezilor de la Dudelange. Conform Digisport, fostul conducător din Gruia, Marian Copilu, a anticipat această situație și împreună cu fostul antrenor, Edi Iordănescu, au pus la cale un plan pentru a salva echipa.

Cuplul plănuia să aducă jucători care să dea greutate vestiarului din Gruia și să elimine “bisericuțele” din vestiar. Pe lista “feroviarilor” se aflau Alin Toșca, Cristi Săpunaru, dar și surprizele Mihai Pintilii și Dan Nistor. Interesul clujenilor pentru primii doi era cunoscut, Săpunaru având o relație foarte bună cu Iordănescu Jr.

Apariția pe listă a lui Nistor este surprinzătoare, având în vedere faptul că mijlocașul a plecat de la CFR chiar la începutul acestui an. În ceea ce îl privește pe Pintilii, șefii din Gruia nu au oferit niciun indiciu că l-ar dori la echipă. Totuși, întreg planul a fost dat peste cap de demiterea lui Iordănescu și plecarea de la CFR a lui Marian Copilu, Bogdan Mara și Marius Bilașco, după doar trei meciuri din noul sezon.

Comenteaza