Rezultat previzibil la Cluj-Napoca. România a ratat calificarea la Campionatul Mondial

Rezultat previzibil la Cluj-Napoca. România a ratat calificarea la Campionatul Mondial
| Foto: foto facebook.com/FRH-Federația-Română-de-Handbal-Official

Susținută frenetic din tribună, naționala de handbal masculin nu a reușit să întoarcă deficitul din meciul tur cu Macedonia și a înregistrat doar o victorie de palmares, scor 26-25

România a început în forță partida din Sala Sporturilor “Horia Demian”, dar oaspeții au înclinat repede balanța în favoarea lor. La jumătatea reprizei, macedonenii conduceau cu 5-7. Chiar dacă elevii lui Xavier Pascual au evoluat bine din punct de vedere ofensiv, au luat multe goluri ușoare din cauza faptului că antrenorul spaniol a introdus șapte jucători pe semicerc. Totuși, la pauză, scorul era 12-11 pentru România.

“Tricolorii” au avut un start bun și în actul secund și au dominat copios jocul. Interul Denis Grigoraș a prins o zi mare și a marcat pe bandă rulantă pentru a păstra visele românilor intacte. La jumătatea reprizei secunde, oaspeții au reușit să egaleze la 19 și România avea nevoie de o minune pentru a se califica. Defensiva lui Xavier Pascual a funcționat mai bine și vedeta Kiril Lazarov a lipsit minute bune din joc. Chiar dacă “tricolorii” au condus și la patru goluri, în cele din urmă scorul final a fost 26-25 și România a ratat calificarea la Campionatul Mondial.

Astfel, Macedonia s-a calificat la turneul final ce va avea loc la începutul anului viitor.

Comenteaza