Rezultatele obținute de "U" Cluj și U-BT, pe placul lui Emil Boc: "Ne-au adus o mare bucurie"

Rezultatele obținute de "U" Cluj și U-BT, pe placul lui Emil Boc: "Ne-au adus o mare bucurie"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul a vorbit despre jocurile de fotbal și baschet ce au avut loc în această săptămână.

Luni, Universitatea Cluj a înregistrat o remiză pe terenul liderului din Superligă, FCSB, scor 2-2, iar miercuri U-BT Cluj-Napoca a câștigat cu 80-71 meciul cu Turk Telekom Ankara, din Grupa B a EuroCup.

Rezultatele l-au bucurat pe Emil Boc, care a ținut să laude ambele formații și a anunțat că are așteptări mari de la cele două reprezentante ale orașului.

"Mă bucur pentru Universitatea Cluj. După începutul acela teribil, cu acea bâlbâială de la gol. Mă gândeam că avem o zi proastă și nu ne intră ce vrem, că nu va fi bine.

Dar uite că echipa noastră despre care am mai spus că e matură, are coordonatori în teren, Neluțu Sabău e la timonă. Îl are și pe Radu Constantea în administrație. E o echipă care a demonstrat că poate juca de la egal la egal pe orice teren.

Nu ne-a bătut nici Craiova, nu ne-a bătut nici FCSB. Rezultatul de la București dă încredere echipei. Ne-au adus o mare bucurie. Vrem trei puncte de la meciul cu Sepsi și să mergem mai departe pe drumul cel bun.

Mă bucur pentru U-BT, o victorie de răsunet cu finalista de anul trecut. Bravo lor! Au început cu dreptul, îi felicit și le doresc un parcurs european cât mai lung. E un început extraordinar", a spus primarul la un post de radio local.

Comenteaza