Cadu își dorește un meci de retragere la Cluj. “România o să ocupe totdeauna un loc special în inima mea”

Cadu își dorește un meci de retragere la Cluj. “România o să ocupe  totdeauna un loc special în inima mea”
| Foto: uefa.com

Fostul căpitan al CFR-ului își va încheia cariera de jucător la finalul sezonului și își dorește să se retragă în fața fanilor din Gruia.

După ce a evoluat în 250 de meciuri în tricoul vișiniu și opt ani petrecuți la Cluj, Ricardo Cadu recunoaște că România reprezintă în continuare un loc special pentru el. Stopperul evoluează acum în țara natală, Portugalia, la Maia Lidador, formație din Liga 4, unde este coleg cu Dani, la rândul său fost jucător al CFR-ului. Fundașul de 38 de ani își va încheia cariera la finalul sezonului și și-ar dori un meci de retragere în fața fanilor din Gruia.

“O să-mi închei contractul la echipa la care sunt acum, la Maia, în aprilie și o să mă las de fotbal. Îmi doresc foarte mult să-mi fac meciul de retragere la Cluj. Nu e nimic bătut în cuie deocamdată, dar m-aș bucura să-mi iau la revedere de la cariera de jucător într-un meci în România, la care să invit foști colegi, vechi prieteni.

România  o să ocupe întotdeauna un loc special în cariera și în inima mea. Ce am trăit la CFR Cluj a fost ceva deosebit. Trofeele și participările în Liga Campionilor nu se uită niciodată. Am încă mulți prieteni acolo și cred că așa ar fi cel mai potrivit. Sper să se poată realiza”, a declarat Cadu, pentru Prosport.

De-a lungul celor opt ani petrecuți la CFR, fundașul a cucerit trei titluri în Liga 1, două Cupe ale României și trei Supercupe.

Comenteaza