Rivalii din Superligă îi contrazic pe "feroviari": "CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri în ultimii ani, dar nu de arbitraj"

Rivalii din Superligă îi contrazic pe "feroviari": "CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri în ultimii ani, dar nu de arbitraj"
| Foto: orangesport.ro

Președintele Farului Constanța, Gică Popescu, a comentat criticile venite din tabăra campioanei la adresa arbitrajelor.

Oficialul liderului din Superligă a reacționat după ce conducerea și antrenorul campioanei au evidențiat erorile de arbitraj împotriva formației din Gruia. Gică Popescu e de părere că poziția din clasament a "feroviarilor" se datorează evoluțiilor modeste și nu greșelilor îndreptate împotriva CFR-ului.

"Când ești obișnuit cu un anumit nivel de arbitraj și lucrurile se îndreaptă crezi că sunt împotriva ta. CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri în ultimii ani, dar nu de arbitraj.

Au fost 7 decizii întoarse de VAR, dar nu a fost o singură persoană care a luat astfel de decizii. Au fost mai mulți arbitri care s-au dus la VAR și au îndreptat situația. Nu cred că există o echipă în cazul căreia să se fi procedat altfel.

Dacă facem o paralelă între ce se întâmplă acum la CFR și ce se întâmpla anii trecuți, ușurința cu care marcau din fazele fixe, cred că problema este la ei, nu la deciziile luate din camera VAR", a declarat Gică Popescu, potrivit GSP.

Comenteaza